Powered by Blogger.

Lookbook 18. 10. 2013

Tuesday, October 22, 2013

Hello everyone!

We shot new lookbooks last Friday and we wanted to share some more photos and details with you :)


Tessie:

CZ Můj look byl jednodušše černo-modrý. Svetr (původně z H&M) jsem koupila na stránce votocvohoz.cz, kde jsem kdysi koupila i svojí černou shopper bag. Svetr jsem si zamilovala okamžitě po tom, co mi přišel, strašně se mi líbí jeho barva. Černé kalhoty jsou z H&M. Bundičku jsem si půjčila od mámy (docela často si navzájem půjčujeme věci, občas to ani jedna z nás neví) a boty jsou z oddělení jezdectví ze sportovního obchodu Decathlon. Všechny kousky jsem koupila hrozně výhodně a o to větší mám pak radost je nosit :) Co si o tomhle looku myslíte?

ENG My look was simply black & blue. I've bought my blue sweater (orginally from H&M) on a Czech second hand clothing website votocvohoz.cz  (I bought my black shopper bag on this website as well) and I fell in love with it right after I received the package, I love its bright color. Basic black skinny pants are from H&M. Biker jacket was borrowed from my mum (haha,we share clothes sometimes) and chelsea boots are from a sports shop called Decathlon. All of the pieces are bargains and I'm just so happy to create a look I like from such inexpensive pieces :) What do you think?






CHECK OUT MY LOOKBOOK HERE

http://lookbook.nu/look/5470176-Blue-Autumn

Adela:
CZ Mám ráda různé styly a přijde mi škoda, abych chodila pokaždé v tom samém. Dnes jsem měla náladu na trochu hipster style. Mám na sobě nové černé body s kříži (Tally weijl), ale hlavně super úžasnou čepici Gangster4LIFE z kolekce Rihanna for River Island, kterou Rihanna (můj idol) právě sama navrhla. Outfit jsem doplnila překládanou sukní a kotníčkovými botami (oboje z H&M), které také patří do mých oblíbených kousků z šatníku. Co na to říkáte?:)

ENG I like diferent styles and today I felt like hipster style. I'm wearing my new black body with crosses (Tally wejl), black folded skirt and ankle boots (both from H&M). The main peace is my stylish beannie G4LIFE. It's from Rihanna for River Island's collection and I absolutely love it. I saw this beannie on Cara Delevinge or on Rihanna (she's my idol so now you get why I had to buy it hh:D). So what you think about my outfit? :)





HYPE IT, LIKE IT, SHARE IT, COMMENT IT

No comments:

Post a Comment